Welkom, Oranje Vereniging Gorssel

Doet u mee aan de online quiz ‘de slimste mens van Gorssel’?

Op dinsdag 27 april met aanvang 19.30 uur vindt deze quiz online plaats. Tijdens de quiz krijgt u vragen over Gorssel. De vragen zijn geschikt voor alle leeftijden. En u maakt ook kans op een van de 4 smakelijke tegoedbonnen!

De quiz verloopt via een zogenaamde livestream. Daarvoor heeft u een internetverbinding en een scherm nodig. Tijdens de quiz maken we ook gebruik van Kahoot!, bij sommigen wel bekend. Dat betekent dat u naast het scherm, nog een telefoon of iPad nodig heeft om de antwoorden in te vullen. Klinkt dit ingewikkeld? Niet voor de meeste kinderen, dus zorg dat die in uw team zitten.

Als u zich inschrijft, ontvangt u 25 april van ons de link waarmee u op Koningsdag kan deelnemen. Dan wijst het zichzelf.

Dus geef je snel op via dit formulier:

  Graag tot dan!

  Namens de Oranjevereniging Gorssel,

  Jur Bötzel
  Regien Bolder
  Karien Geurts

  Welkom op de website van de Oranjevereniging Gorssel

  Op deze website vindt u alle informatie over de activiteiten, die door het bestuur en de vrijwilligers worden georganiseerd. De Koningsdag, de 4 mei-herdenking, de seniorenmiddag, de fietstocht, een greep uit de activiteiten van de Oranjevereniging.

  De vereniging heeft als doelstelling de saamhorigheid in Gorssel te vergroten door bovenstaande activiteiten.

  Een vereniging als de onze kan alleen bestaan dankzij financiële steun van sponsors en donateurs. Daarom zijn wij onze sponsors en donateurs heel dankbaar voor hun jaarlijkse hulp. Onze sponsors staan vermeld op onze Sponsorpagina. Bent u nog geen donateur, kijk dan ook eens bij ‘Donateurs'.

  Om alle activiteiten mogelijk te maken heeft de vereniging behoefte aan een grote groep vrijwilligers. De OVG heeft een groep zeer trouwe vrijwilligers, maar voor uitbreiding van de activiteiten is het nodig dat meer vrijwilligers zich aanmelden. Alleen dan kunnen we alle attracties opbouwen en bemannen. Geef u op via voor een paar uurtjes hulp op 27 april.