Afscheid OVG Toppers

De Oranjevereniging Gorssel heeft een bestuur dat rouleert –bestuursleden treden voor een bepaalde periode aan en ook weer af. Die dynamiek is goed en die hoort bij een levendige organisatie.

Met pijn in het hart echter nemen wij dit jaar, na uitzonderlijk veel dienstjaren, afscheid van Dik Dijkman, Annette van Meel en Hans van der Kolk.

Annette en Hans hebben zich in 2009, na hun carrière in het bedrijfsleven, gemeld als bestuurslid en hebben hun grote ervaring in organisatie en bedrijfsvoering met ons kunnen delen. Het resultaat daarvan is dat niet alleen het aanbod aan vertier en speelwerktuigen in de afgelopen jaren verrijkt is, maar dat ook onze kaspositie versterkt is. En de organisatie van al onze activiteiten is gestroomlijnder dan ooit tevoren…!

Dik Dijkman heeft zich ook vanaf 2009 onvermoeibaar ingezet voor alle mogelijke klussen waar hij een bijdrage aan kon leveren. Een stille kracht die zijn afspraken nakwam, goed was in bestuursleden aandragen en onze Panna-expert. En niet te vergeten zijn aandeel in het schoolprogramma; door weer en wind in de speeltuin! Wij zullen zijn (droge) humor missen.

Annette, Hans en Dik; jullie hebben ons van een amateurclub naar de eredivisie getild ! Dank daarvoor.

Hiermee wordt wellicht de indruk gewekt dat de Oranjevereniging nu stuurloos ronddobbert? Dat is niet zo. Nieuwe bestuursleden zijn ons komen versterken en wij zijn ons volop op het volgende jaar aan het voorbereiden. Met eventueel noodzakelijke alternatieve activiteiten in aangepaste vorm. Met Annette is echter ook de penningmeester vertrokken, dus een penningmeester om al die creativiteit in goede banen te lijden is wel erg welkom. Zie www.ovgorssel.nl.